Service

Sieraden en of horloges die bij ons gekocht zijn mogen altijd geruild worden. Bij Juwelier Stift bieden wij u nagenoeg altijd de mogelijkheid om uw aankoop te ruilen. Om van deze service gebruik te kunnen maken zijn er wel een aantal voorwaarden. Sieraden en horloges die u wilt ruilen mogen niet gedragen zijn. Het is voor onze administratie bijzonder fijn als u de aankoopbon goed bewaard en deze bij het ruilen kunt tonen. Artikelen die zijn afgeprijsd kunnen helaas niet worden geruild. Wij hopen natuurlijk dat u een sieraad of horloge kunt vinden dat helemaal naar uw wens is. Mocht dit niet het geval zijn kunnen wij natuurlijk altijd een tegoedbon voor u maken.

Gaatjes schieten

Gaatjes schieten doen wij bij kinderen vanaf de leeftijd dat ze dat zelf willen. In de praktijk blijkt dit meestal rond de leeftijd van vier jaar te zijn. De gaatjes worden geschoten volgens de richtlijnen van de GGD.

 

Oud Goud

Met oud goud bedoelen wij de sieraden die u nooit meer draagt. Deze sieraden kunt u bij ons als betaalmiddel gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe sieraden. Ook kunt u hiervoor contant geld krijgen. De waarde van uw oud goud is afhankelijk van het nieuw aan te schaffen sieraad, de hoogte van de goudkoers en het goud gehalte.

 

Reparaties

Wij verzorgen diverse soorten reparaties. In eigen atelier repareren wij horloges en sieraden. Voor het (ver-)maken van oude of nieuwe sieraden hebben wij twee van Nederlands beste Goudsmeden in dienst. Ook voor uw klokken reparaties kunt u bij ons terecht.

 

Taxatie

Taxaties van uw eigen sieraden en/of sieraden uit een erfenis kunnen wij voor u verzorgen. Wij streven ernaar uw sieraden binnen drie werkdagen voor u getaxeerd te hebben.

Vermaken oude sieraden

Voor het vermaken van uw oude sieraden nodigen wij u graag uit in onze winkel. Heeft u bijvoorbeeld een dierbaar sieraad van een overledenen en wilt u die gebruiken om een draagbaar sieraad voor u zelf van te maken, kom dan gerust langs zodat we samen een ontwerp naar uw of ons idee kunnen maken.

 

In opdracht nieuwe sieraden maken

Bent u al lang op zoek naar een sieraad wat aan bepaalde wensen moet voldoen? Of wilt u gewoon iets anders dan anders? Loopt u dan gerust eens binnen, wij helpen u dan graag met uw eigen ontwerp.

 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunt u bij ons kopen voor elk gewenst bedrag vanaf €7,50. Tevens nemen wij iris cheques aan.